Haz

2021-2022 Eğitim Yılında Okulumuzun Uğurböceği adlı Anasınıfı yıl sonu mezunuyiyet programı, Öğretmenleri Zerrin ÇATAK CANDAR'ın rehberliğinde öğrenci velilerin katılımları ile gerçekleşti.

Veliler, başta Uğurböceği Okulöncesi Öğretmeni Zerrin ÇATAK ÇANDAR ve okul idaresine çocuklarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerini ifade edip fotoğraf çekimleri ile program tamamalandı.

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Nis

Okulumuzun okul öncesi öğretmeni Şule GÜL kurucu ortaklığını yaptığı "RİTMİN GÜCÜ" e-twinnig projesi farklı ve atık materyalleri kullanarak ritim oluşturabilme, sesleri birbiriyle uyum içinde çıkarabilme ve ekip ruhu içinde bir arada hareket edebilmeyi, beden perküsyonu kullanabilmeyi amaçlamaktadır. Proje hakkında okul idaresi bilgilendirildi.Okul idaresi, projeye her türlü desteğini sunulacağını belirterek başarılar diledi.

Nis

Okulumuzun okul öncesi öğretmeni Şule GÜL kurucu ortaklığını yaptığı "BİR HİKAYE BİR OYUN" adlı e-twinnig projesi, Türkiye'nin ve Dünya'nın çeşitli yerlerindeki ortaklarımızla Aralık 2021 itibariyle başlamıştır. Projemizde okul öncesi öğrencilerine kavramları daha eğlenceli ve kalıcı öğrenme sağlanmak amacıyla yürütülecektir. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek projemiz okul müdürümüz Mustafa Necati KAMEROĞLU ve okul idaresine bilgi verilmiştir. Proje detayları anlatılmıştır. Okul idaresi her konuda destek olunacağı söylenmiştir.

Türkiye'den 8 Letonya'dan 1, Moldova Cumhuriyeti'den 1 proje ortağımız vardır.

Nis

Çevre Dostu Okul Projemizde çalışmalarımızda hedeflenen amacımız geri dönüşümün ve atıkların önemini faaliyetlerimizle ortaya koyarak çevremizi bilinçlendirmek ve doğanın bizlere sunduğu olanaklardan en üst düzeyde yararlanmak,öğrencilerimizle birlikte yaparak, yaşayarak  ve üreterek projemizi gerçekleştirmektir.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Muhammet Nadir TÜZER atletizm yıldız kategorisinde Adana il 1.si ve 3.sü olmuştur. Başarılarının devamını dileriz

Mrt

Okulumuz 2-E sınıf öğretmeni Özge Donmez rehberliğinde 2-E sınıfı öğrencileri "Recylcling with steam " isimli eTwinning projesine başladı. Projemiz öğrencilerimize çevre bilincini Steam yaklaşımı ile gerçek dünya problemlerini yaparak yaşayarak cozmelererini hedefliyoruz. Egenerek,,öğrenerek,etkileşim halinde bulunarak yapacaklari etkinlikleri konu alan proje   10 Türk, 2 Yabancı  ortaktan oluşuyor.

Mrt

Okulumuz 2-E sınıf öğretmeni Özge Donmez rehberliğinde 2-E sınıfı öğrencileri "Haydi Dünya Barışalım(Let's Make Peace In The World) " isimli eTwinning projesine başladı. Dünya barışını sağlayacak  güzel yüreklere sevgi tohumları ekerek; sevkali, sevgi dolu  bireyler olmalari  için eğlenerek,etkileşim halinde bulunarak yapacaklari etkinlikleri konu alan proje   10 Türk, 11 Yabancı  ortaktan oluşuyor.

Şbt

"Bir Ağaç Sev" Projemiz de çocuklara insanın yaşamında ağaç sevgisinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu benimsetmek, öğrencilerimizin çevresine duyarlı ve iyi birer birey olmaları, çocuklara çevre bilinci ve doğa sevgisi aşılamak amaçlanmaktadır.

With our "Love a Tree" project, we want to make children embrace that tree love is an indispensable part of human life. In addition, our students are aimed to be sensitive and good individuals to their environment, and to instill environmental awareness and love of nature in children.