Recylcling With Steam eTwinning Projesi

Okulumuz 2-E sınıf öğretmeni Özge Donmez rehberliğinde 2-E sınıfı öğrencileri "Recylcling with steam " isimli eTwinning projesine başladı. Projemiz öğrencilerimize çevre bilincini Steam yaklaşımı ile gerçek dünya problemlerini yaparak yaşayarak cozmelererini hedefliyoruz. Egenerek,,öğrenerek,etkileşim halinde bulunarak yapacaklari etkinlikleri konu alan proje   10 Türk, 2 Yabancı  ortaktan oluşuyor.

01-03-2022

01-03-202201-03-2022

29-04-2022

RECYCLİNG WİTH STEAM PROJESİNDE görev alan okulumuz 2/E sınıf öğretmeni Özge dönmez in  yer aldığı eTwinning Projesi bünyesinde planlanan tüm etkinlikler başarıyla tamamlanmış ve proje sona ermiştir.

Projemiz ile öğrencilerimize çevre bilinci kazandırılmış olup, geri dönüşüm malzemeleri ile tasarımlar yapılmış, gerçek dünya problemlerine STEAM yaklaşımı ile yaparak yaşayarak öğrenme adımları ile çözümler üretilmiştir. Bu projede emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 01.03.2022 - Güncelleme: 29.04.2022 14:39 - Görüntülenme: 285