T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Şengül-Kenan Şenbayrak İlkokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 1. YARIYIL MESAJI

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlıyoruz. Yoğun ve yorucu bir okul döneminden sonra öğrencilerimiz, karnelerini alarak tatile girecekler. Dinlenmek, oyunlar oynamak, daha fazla kitap okumak için tatili iyi bir fırsat olarak değerlendirmeleri onların geleceklerine daha iyi ufuklar sağlayacaktır.

     Kıymetli Öğretmenlerim,

     Geleceğimiz olan öğrencilerin yetişmesinde en büyük pay şüphesiz size aittir. Hiç şüphesiz pandemi ve depremden felaketlerinden sonra öğrencilerimizi eğitim öğretime motive etmek hiç  çok kolay olmadı. Bu zorluklara rağmen büyük emekler harcayarak zorlukları aştınız.  Çünkü sorumluluğunuzun farkındasınız.  Aynı zamanda hem yorucu hem de mutluluk veren bir mesleği icra ediyorsunuz. Bu sorumluluğunun farkında olarak görev yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

     Değerli Velilerimiz,

 

      Karnelerde yer alan notlar yalnız öğrencilerin durumunu değil, genel olarak hepimizin eğitimdeki çabalarının bir göstergesidir. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak ve notlarla ölçülmeyecek kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız.

       Sevgili Öğrencilerim,

 

 Sabırsızlıkla beklediğiniz karnelerinizi alıyorsunuz. Elinizden geleni yapmak için bir dönem boyunca büyük gayret sarf ettiniz. Her birinizi gayretinizden ve başarılarınızdan dolayı içtenlikle kutluyorum.

     Mutluluk, sağlık ve huzur içinde bir tatil geçirmenizi diliyor, saygılar sunuyorum.

                                                                                                                                             Erhan MENZİLETOĞLU

                                                                             Şengül Kenan Şenbayrak İlkokulu Müdürü

 

19-01-2024

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 11:52 - Görüntülenme: 167
  Beğen | 1  kişi beğendi