Okçuluk Yarışmasında Okulumuzun 4/A Sınıfı Öğrencisi Tuna BÜTÜN Bölge İkincisi oldu.

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığının ve Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Kahramanmaraşta  düzenlenen Okçuluk Yarışması'nda Okulumuzun 4/A Sınıfı Öğrencisi Tuna BÜTÜN katorisinde bölge ikincisi oldu.

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü ve "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen depremlerde yaşamını yitirenleri anmak için geleneksel Türk okçuluğu yarışması düzenlendi.

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü ve "asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerde yaşamını yitirenleri anmak için geleneksel Türk okçuluğu yarışması düzenlendi.

Dulkadiroğlu ilçesindeki Osman Sayın Spor Salonu'nda, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Geleneksel Okçuluk Federasyonu ile Türkiye Gençlik Vakfı öncülüğünde düzenlenen yarışmaya 12 kategoride 250 sporcu katıldı.

10-11 yaş minik erkeklerde , Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu ve okulumuz 4/A Sınıfı Öğrencisi Tuna Bütün ikinci oldu.

Yarışmanın ardından çeşitli illerden gelen sporculara ve öğrencimize sertifika ve kupaları takdim edildi.

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Emeği geçen herkese teşekkür edriz.

12-02-202412-02-202412-02-2024

Yayın: 12.02.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 14:00 - Görüntülenme: 72